Kestävät muistot

*sisältää mainoslinkkejä/kaupallinen yhteistyö

Hei kaikille !
Toivottavasti tulette tekemään tänä Juhannuksena kaikkea kivaa ja nautitte kesästä ihan täysillä luomassa ihania muistoja ❤

Muistot.. muistot ovat ihmiselle niin tärkeitä, ettei se niitä voi ikinä unohtaa. Ne painautuvat mieleen niin hyvin, ettet voi vastustaa ihanien muistojen tuomaa hymyä ja hyvää oloa. Muistot ovat kestäviä ja niiden tuomat tunteet ovat myös.

Teillä on varmasti erilaisia tapoja, miten saada tämä muisto olemaan "ikuinen". Matkustaessa säästät matkalipun tai rannalta mukaan otettu simpukka lepää laatikossa, jonka olet luonut muistojasi varten.  Minä itse otan kuvia paljon, säästän fyysiset asiat tästä tärkeästä muistosta ja säilytän sen muistolaatikossa tai pidän sen päällä.


Toivoisin, että tuleva sukupolvi saisi samalla tavalla kerätä kestäviä muistoja yhtälailla kuin korut kestävät kolhuja ja naarmuja. Sellaiset korut ovat täynnä rakkautta ja tunnetta.

Siksi ylpeästi olen LUVNORTHin brändilähettiläs ❤

LUVNORTHin Modern Story- kaulakoru sopii myös miehille sen paksumman ketjun ja edgie-tunnelman takia. Koru on valmistettu 80% kierrätetystä hopeasta. Koru on myös tehty käsityönä Suomessa 
 
Kun ostat täältä korun, käytä alennuskoodia ZAHRAXLUV saadaksesi 20% alennusta tilauksestasi ❤

Tavataan seuraavan postauksen merkeissä ❤

Comments

Popular posts from this blog

Miksei omistaa monta silmälasiparia?

Visit Tampere- tapaaminen