đ”đ‘’đ“‰đ“‰đ‘’ đ”đ‘œđ“

Hei!

Aina on huolehdittava omasta ihosta ja sen kauneudesta. KesĂ€llĂ€ iho ehti nauttia lĂ€mmöstĂ€, auringosta ja D-vitamiineista, mutta syksyn tullessa on tĂ€ytynyt pĂ€ivitellĂ€ meikki- ja kasvotuotevarastoaan. Mulla on joskus vaikeaa ostaa uusi tuote tai vaihtaa uuteen tuotteeseen, kun en tiedĂ€ esimerkiksi sopiiko se mun tyyliin tai onko se tuote mulle tarkoitettu. 

  YhteistyössĂ€ Bette Boxin kanssa kokeilin heidĂ€n kuukausittaista kauneuspakettiaan, josta löytyy 4-6 kauneustuotetta, joista osa on matka-/nĂ€ytekokoisia. Tuotteet ovat uutuuksia ,trendejĂ€ tai klassikoita, joten sehĂ€n on tĂ€ydellistĂ€! Kuukausittain tuleva pakkaus on myös todelliseen arvoonsa verrattuna edullinen, 18,90e , johon sisĂ€ltyy  toimitus <3


via GIPHY

Lokakuun Bette Box



Lokakuun Bette Boxista löytyy pari testeriĂ€,  Novexpert Exfoliator kasvokuorinta- nĂ€yte sekĂ€ Novexpert Mask Repulp kasvonaamio- nĂ€yte sekĂ€ Lumene Invisible Illumination meikkinĂ€yte ettĂ€ Flower by Kenzo- tuoksunĂ€yte. 
Bette Boxiin oli myös pakattu Lumene Ajaton seerumi, joka on muuten niin tĂ€ydellinen tuote 😍, Herbinan kevyt kasvovoide, Manna Kadar Lip want- punainen huulipuna ja Natura Siberican kĂ€sivoide. SieltĂ€ löytyi myös O.B. Pro Comfort Normaali tamponit ❤️

TykkÀÀn siitÀ, kuinka hyvin on mietitty syksyn kylmyyden vaikutusta iholla. Novexpert Exfoliator kasvokuorinta sekÀ kasvonaamio nÀytteet tulevat niin hyvin kÀyttöön, sillÀ ihon puhdistusrutiini tulee vÀhÀn muuttumaan kylmyyden tullessa. Myös sekin, ettÀ Lumenen Ajaton seerumi on sopiva kaikille ihotyypeille ja samalla hoitaa juonteita ja ryppyjÀ. SÀÀn kylmettyÀ iholla olevat juonteet, rypyt ja epÀpuhtaudet tulevat esiin , siksi seerumin kuurikÀyttö on parastakin aloittaa syksyllÀ/talvella.



Herbinan kevyt kasvovoide on kosteuttava geelimĂ€inen voide joka sopii normaalille sekĂ€ sekaiholle. Se virkistÀÀ ja suojaa ihoa sekĂ€ antaa 24 tunnin kosteutuksen.  



Ja moni tietÀÀkin hyvinkin ,kuinka Ă€rsyttĂ€vÀÀ kĂ€sien kuivuminen kylmyyden takia on. Siksi pakettiin sisĂ€ltyvĂ€ Natura Siberican kĂ€sivoide tulikin tĂ€ydelliseen aikaan ❤️. 

Itse rakastan meikata syksyisin vĂ€hĂ€n ruskehtaviin tai punertaviin huulipunoihin, ja Manna Kadar Lip want on tosi hieno vĂ€riltÀÀn 😍 TykkÀÀn myös pĂ€ivittÀÀ tuoksujani, kun kesĂ€llĂ€ on ihan eri fiilis, siksi olikin hyvĂ€ myös kokeilla Flower By Kenzo- nĂ€ytetuoksua.




TÀllÀinen siis oli lokakuun Bette Box.

NÀhdÀÀn seuraavassa postauksessa <3

Comments

  1. Kuulostaa nii hyvÀlt. Ajattelin kyllÀ kokeilla varsinkin noiden kokonaisten tuotteiden takia

    ReplyDelete
  2. Kuulostaa hyvÀltÀ =)

    ReplyDelete
  3. Wow tosi hienot kuvat !

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Miksei omistaa monta silmÀlasiparia?

KestÀvÀt muistot

Visit Tampere- tapaaminen