đ‘€đ’¶đ“‡đ“‡đ’¶đ“ˆđ“€đ“Šđ“Šđ“ƒ đ’źđ“…đ’¶đ“‡đ“€đ“đ’Ÿđ“ƒđ‘” đ’·đ‘’đ’¶đ“Šđ“‰đ“Ž- đ’·đ‘œđ“

Hei kaikille!

MatkustuskiireessÀ en ole ehtinyt kirjotella kauheasti blogiin, mutta arkeen paluu tuntuu hyvÀltÀ. Pikkujoulut ja niihin valmistautuminen ovatkin oven takana tai ovatkin jo ovella ja siksi haluaisinkin kertoa Bette Boxin sisÀllöstÀ ja niiden kÀyttötarkotuksista <3
EiköhÀn aloitella?


Kerron yhdestĂ€ tuotteesta kerrallaan, jotta pysytÀÀn kartalla. EnsimmĂ€isenĂ€ kertoisin Clarins Lip Perfectorista. Huulituote kosteuttaa ja tuo huulille hohtoa, vĂ€riĂ€ ja kiiltoa. Se tuoksuu vaniljalta ja on kyllĂ€ niin syötĂ€vĂ€ :D ÄlĂ€ syö kumminkaan huulituotetta vaikka sitĂ€ onkin vaikeaa vastustaa. Boxissa oli 01 Rose Shimmer- sĂ€vy ja siinĂ€ on lĂ€pikuulyava ja neutraalin roosan vĂ€ri.
Voit kÀyttÀÀ sitÀ antaaksesi kiiltoa huulille tai tÀydentÀÀksesi huulipunasi sÀvyÀ.
Tuote löytyy Sokos- ja Stockmann-tavarataloista, Sokos Emotionista, KicksistÀ, Hehku- ja Ego-myymÀlöistÀ. Ovh. 22,90e / 15ml. Boxissa 5ml.

Ziaja Acai Kasvo- ja kaulatuote, joka on tĂ€mĂ€n vuoden syksyn uutuustuote ehkĂ€isee ikÀÀntymisen ensimerkkejĂ€, tech neck- juonteita (tech neck eli teknokaula on Ă€lylaitteiden kĂ€ytöstĂ€ johtuvaa ihon roikkumista, kaksoisleuan muodostumista ja ihon roikkumista) ja ilmansaasteita.  Tuote lupaa parantavan ihon elastisuutta, silottavan juonteita ja neutralisoivan ihon ennenaikaista ikÀÀntymistĂ€ aiheuttavia vapaita radikaaleja. Voide pitÀÀ sisĂ€llÀÀn mm. Acai- marjauutetta, kosteuttavaa ja silottavaahyaluronihappoa ja E-vitamiinia.
Kokeilin voidetta, ja huomasin, ettÀ se silottaa kaulaa ja kasvoja paremmin yön jÀlkeen kuin pÀivÀllÀ. Siksi itsekin suosittelen tuotetta yövoiteena. Tuote sopii myös pÀivÀkÀyttöön, myös herkkÀihoisille.
Tuote löytyy Sokos- tavarataloista, Sokos Emotion Sellosta ja HakaniemestÀ ja Hehkusta. Ovh. 10e/50ml. Boxissa 50ml.

Police the Legendary Scent for Women EdP, 1ml, tÀmÀ tuoksunÀyte tuoksuu hedelmÀiselle kukalle, joka sisÀltÀÀ mm. bergamottia, mustaviinimarjaa, magnoliaa, ruusua ja vaniljaa. Boxissa 1ml.

Eylure irtoripset, ripsien muoto nÀkyy paremmin toisessa kuvassa. Ripset ovat todella kevyet ja niitÀ voi kÀyttÀÀ uudelleen oikein huollettuna. Itse pidin niiden tyylistÀ.
Tuote löytyy Sokos-ja Stockmann-tavarataloista, Citymarketista, Hehku- ja Ego-myymÀlöistÀ, Oletkaunis.fi stÀ. Ovh. 8,90e


Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment, tĂ€smĂ€tuotteella pystyt hoitamaan ihoasi virheettömĂ€ksi hyvin lyhyessĂ€ ajassa, 4 h.  Tuote on öljytön ja kuivuu nopeasti ja on kliinisesti todistettu vĂ€hentĂ€vĂ€n nĂ€ppyjĂ€ ja niiden punoitusta. Iho nĂ€yttÀÀ puhtaammalta ja raikkaamalta !
LevitÀ pisara ongelmakohtiin aamuin illoin. ItsellÀ se vÀhensi punoitusta todella paljon ja iho nÀytti raikkaammalta mutta ei kokonaan hÀvittÀnyt nÀppyjÀ, mutta pienensi niitÀ paljon.
Tuote löytyy hyvin varustelluista pÀivittÀistavarakaupoista, tavarataloista ja apteekeista. Ovh. 6,80e/15ml. Boxissa 15ml.

Naturel Kasvonaamio ja SilmÀ-tai Huulinaamio, Kasvonaamio rauhoittaa, kosteuttaa ja elvyttÀÀ ihoa. SilmÀnympÀrysnaamio kirkastaa tummia silmÀnalusia sekÀ rauhoittaa ettÀ kosteuttaa.
Laita naamio tÀrkeÀn pÀivÀn edeltÀvÀnÀ iltana, niin iho on ehtinyt rauhoittua ja kosteutua hyvin!
Tuotteet löytyvÀt Tokmannista, KÀrkkÀisestÀ, Kauneutta.com ista, hyvin varustelluista tavarataloista, K-Supermarketeista/marketeista ympÀri Suomesta. Kasvonaamio Ovh. 4,95e, SilmÀ-/huulinaamio 3,50e




SiinĂ€ se oli! Toivottavasti saitte tarvitsemanne tiedon Bette Boxin marraskuun paketista! Voit kĂ€ydĂ€ tilaamassa itsellesi tai lĂ€heiselle lahjaksi boxin osoitteesta https://www.bettebox.fi/


NĂ€kemisiin!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Miksei omistaa monta silmÀlasiparia?

KestÀvÀt muistot

Visit Tampere- tapaaminen