Ihana helmikuun BetteBox

Kuivuus ja kylmä sää, joka rasittaa ja kuivattaa hiuksiamme. Tähän aikaan vuodesta voi kiireen takia myös ahdistaa ja ärsyttää, ja kevättä odotellessa olisi ihana saada edes pieni hetki omaa aikaa, jossa ehtisi oikeasti hemmotella itseään. Bette Box, joka saapuikin tässä kuussa betteläisille, varmisti asian <3



Tämä kuun boksi selvästikin haluaa lelliä hiuksiamme ja siksi kirjottelenkin tuotteista, joita sai tämä kuun boksissa. Saimme myös pari muutakin ihanaa tuotetta, josta kerronkin lisää :)



Haluankin ensiksi kertoa Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo, joka on sulfaatiton ja täyteläinen shampoo, joka puhdistaisi hellävaraisesti rasittamatta hiusten käsittelemättömiä osia. Shampoo myös vahvistaa vaalennettujen tai värjättyjen hiuksien rakennetta, silottaa ja hoitaa huokosia. Tuotetta saa parturi-kampaamoista ja Stockmannin tavarataloista ja sen Ovh. n. 22,90e / 250ml

Tuo viereinen söpö purnukka onkin Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Tehohoito, joka puolestaan hoitaa ja vahvistaa hauraiden, vaalennettujen ja värjättyjen hiusten sisäistä rakennetta. Tehohoidon tehtävänä on tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. 
Levitä kosteisiin hiuksiin, mutta itse suosittelen pyyhekuiviin hiuksiin, ja anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele pois. Tuotetta saa samoista paikoista kuin tuo shampoo kaveri :D ja tuotteen Ovh. on n. 24,90e / 200ml.




Bio2You Natural Hiusnaamio sisältää hiukselle tärkeitä silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Tuote tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät <3, kuulostaa kyllä niin ihanalta! 
Levitä hiusnaamio pyyhekuiviin hiuksiin ja anna aineen vaikuttaa 1-3min ja huuhtele pois. Hiusnaamion saa Life-myymälöistä, Life.fi:stä, Sinunapteekki.fi:stä ja Apteekkituotteet.fi:stä
Ovh. n. 21,30e / 200ml

Lisäksi saimme ihanan etusetelin, jolla saamme hemmotella itseämme Esprit- myymälässä. Etusetelillä saa -30% koko ostoksesta Esprit- myymälästä näyttämällä kyseistä etuseteliä. 




XZ Extra Strong Hiuskiinne oli lanseerattu uudelleen syksyllä 2018. Hiuskiinne antaa todella vahvan pidon ja onkin ihanteellinen kampauksen viimeistelyyn. 
Kiinnitä kampaus paikoilleen ja anna sille pitkäkestoinen pito suihkuttamalla hiuskiinnettä 20-30 cm päästä hiuksiin, Tuotetta saa päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista ja sen Ovh. on n. 2,90e / 100ml.




Lumene Klassikko Advanced Anti-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide heleyttää ihoa ja on kehitetty näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan. Voide auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Tuote on myös hajusteeton ja siitä löytyy ainutlaatuinen tupasvillan ja puhtaan pohjoisen lähdeveden yhdistelmä, joka kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa saaden sen myös näyttämään kauniilta ja hyvinvoivalta. Tuotteen saa hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. Ovh. on n. 7,50e-13,90e / 15ml




Saimme myös tälläisen testerikaverin, jossa on 10ml näyte. Salus B-Vitamiinivalmiste antaa puhtia päivään, siinähän sisältyy ihmiselle tärkeitä B6- ja B12-vitamiinit. Vitamiinit edistävät ihmisen normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa, ja tärkeintä on se ,että se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.





Olemmekin valmiita tästä ihanasta pakkaukseta! Tässä vielä heidän ihana quote



Hyvää alkavaa kevättä <3
PS. miettikää, Aurinko laskee ensiviikolla kello kuudelta jo <3


Comments

  1. Betteboxin sisältö on parantunut huimasti , alankin heti tilaamaan uuden jakson niitä

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Miksei omistaa monta silmälasiparia?

Kestävät muistot

Visit Tampere- tapaaminen