Meikkisuosikkeja tällä hetkellä

Hei kaikille!

Ihanaa nähdä, kuinka tämä sää on muuttumassa vain parempaan suuntaan. Kesä tuo tullessaan aina ihanaa auringonpaistetta ja positiivisia kokemuksia. Minusta on myös ihanaa taas päästä kirjoittelemaan blogia aiheesta, joka on yks mun lemppareista! On ollut nyt hieman hiljaista blogin puolella ja nyt se tauko loppui. Aiheenamme siis on minun pari meikkisuosikkia, jotka tuotteet ovat saatuja.

Tiedätte varmaankin, kuinka sellainen kaunis highlight iholla päivittää sun meikkiä kunnolla. Yleensä highlightereita on monenlaisia, kuten voidemaisia ja puuterimaisia myös koostumukseltaan hyvin erityyppisiä. Laitan highlighteria vasta silloin, kun olen meikkini tehnyt loppuun ja suihkuttanut meikin päälle meikinkiinnityssuihketta, jolloin highlighter jotenkin korostuu enemmän. Olen kokeillut monenlaisia highlightereita ja itse tykkään enemmän puuterimaisista sen takia, kun sekaiholla se ei näytä liian rasvaiselta.
  Tällä hetkellä highlighter- suosikkini on KICKSin oma highlighter irtopuuteri, joka imeytyy hyvin ihoon ja saa aikaan kauniin hehkun. Sitä on helppo käyttää ja ite tykkään Gold- sävystä, joka sopii enemmän lämminsävyiselle iholle. Highlighterin kanssa kannattaa käyttää sellaista harjaa, joka näyttää kuvassa olevalta harjalta, sillä se levittää highlighterin tasaisesti ja mukavasti kasvojen korostettaviin alueisiin. KICKS HIGHLIGHTER



Toinen tämänhetkinen tuotesuosikkini on KICKSin luomiväripaletti, jonka sävyt ovat neutraaleja ja sopivat kauniin mutta simppelin eyelookin tekemiseen. Itse käytän paljon neutraaleja luomiväripaletteja, sillä olen kokenut, että ne sopivat parhaiten sekä arki- että juhlameikkiin. Kuvassa näkyvät nuo sävyt, jotka kyllä sopivat monenlaisen lookin tekemiseksi ! Kannattaa aina pohjustaa luomi ennen luomivärin laittoa, jotta se pysyisi luomella pitempään ilman että se menisi päivän mittaan pilalle. KICKS THE BASICS

Toivon, että saitte paljon tietoa näistä tuotteista ja jos teillä on tuote-ehdotuksia ja mitään kysyttävää aina saa laittaa kommenttia tulemaan täällä tai Instagramissa, @zahra.thalya .

Nauttikaa lämmöstä <3


Comments

  1. Ajattelin kokeilla tota highlighteria , kun se on nyt muodissa

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Miksei omistaa monta silmälasiparia?

Kestävät muistot

Visit Tampere- tapaaminen